Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Kropp och själ

Bra hudvård blir ännu bättre med rätt rådgivning rätt val av produkter och behandlingar. Det bästa är att gå till någon som kan ge dig en personligt utformad hudanalys och hjälp att ta fram rätt produkter och eventuell behandlingsplan för just din hy.

Din hud kanske behöver, allt ifrån en klassisk ansiktsbehandling till olika special-behandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat.

Behandlingarna kan skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.

Om du vill slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig! En djuprengörande ansiktsbehandling är det bästa som finns och den anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, vårdande specialampull för din hudtyp, avslappnande och dränerande massage med BioAroma oljor och en avslutande mask och creme.

Alkohol är något som kan försämra din kropp.Att dricka alkohol torkar ut kroppen, så dricker du mycket och ofta kan din hud bli rynkig i förtid. Det beror på att du är konstant uttorkad, vilket stör kroppens produktion av kollagen.

Alkohol får blodådrorna att vidgas och vätska att flyttas runt i kroppen. Framför allt syns svullnaden på den tunna huden runt ögonen.

Alla känner till fenomenet "ölmage". Förutom att alkohol innehåller mycket kalorier tenderar vi att äta mer onyttig mat när vi dricker, både under berusningsstadiet och dagen efter.

På grund av att alkohol får ådrorna att vidgas ökar rodnader i ansiktet. Konsumtion av öl, vin och sprit kan förvärra rosacea och psoriasis.

När du är berusad sover du sämre och tenderar att vakna flera gånger under natten, skriver Allure.com. Och får du inte din skönhetssömn ser du trött, blek och hålögd ut nästa dag.

Dricker du mycket vin, både rött och vitt, riskerar du att få missfärgade tänder. Syran i vinet kan dessutom skada emaljen.

Senaste trenden inom hudvård är det fukt, fukt, fukt som gäller, produkter som binder fukten i huden är väldigt populära. Naturliga och ekologiska produkter fortsätter också att gå bra och anti-age är fortfarande stort.