Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Josefins Blog

Vill du tips på filmer,evenemang, serier, böcker, spel. Så gå in på min blogg Josefins blogg för
att läsa mer. Jag vill kunna få människor att kunna hitta saker att göra  som man har med kultur och göra. Jag tycker det är viktigt att vi fortfarande ska gå till biblioteket gå och se föreställningar av olika slag. Därför har jag gjort en blogg som både handlar om kultur och mer om film,serier m.m

För att hjälpa folk jag känner att sprida sin vad som finns i inom teater,dans,musikaler runt om i
Sverige. Om ni vill veta lite mer om vad för typ av evenemang som ni kan få tips på så gå in här: Evenemang

Även personer som vill lära sig, tips och tricks inom Photoshop, så har jag även det. Det finns många
som vill lära sig Photoshop och få tips på hur man underlättar sitt arbete i Photoshop. Gå in här för att få veta vilka tips jag har gett: Photoshop

Jag hoppas ni gillar min blogg och att den både kan ge tips och inspiration. För att lättare följa min
blogg, kan ni gå med i min facebookssida. Josefins blogg