Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Kroppsvård

Inget är så härligt som att kliva in i en varm bastu när snörusket är som värst. Det är dessutom bra för kroppen. Med några enkla knep kan du göra nästa bastubesök till en egenhändig spabehandling.

Applicera en intensivvårdande hårinpackning i fuktigt hår innan du sätter dig i bastun. Linda in håret i en handduk och låt verka i 15 till 20 minuter innan du sköljer ur inpackningen.

Det finns en uppsjö av bastudofter du kan droppa i vattnet som du sedan skopar över de heta stenarna i bastun. Om du behöver piggna till och stärka immunförsvaret ska du satsa på en citrondoftande arombastu, enligt boken "30 minuters Spa".

Värmen i bastun gör ansiktsmasken ännu mer effektiv, då den öppnar porerna och låter masken verka djupare. Testa gärna en lermask och vänta tills den torkat helt innan du sköljer av den.

Ta på dig skrubbhandskarna eller ta med dig peelingkrämen och skrubba huden ren från döda hudceller. Se till att smörja in dig ordentligt efter duschen och dricka mycket vatten.

Ett annat tips är att vaxa eller epilera benen. Till skillnad från vid rakning, som behöver göras om flera gånger i veckan, rycker vaxning och epilering upp stråna med rötterna vilket gör att du är silkeslen betydligt längre. Har du inte tid eller råd att gå på salong för att vaxa dig kan du antingen testa hemmavaxning eller investera i en epilator. Ett dyrare, men mer långsiktigt, alterntiv är att göra permanent hårborttagning med IPL eller laser.

Ett fantasiskt hudvårdsmärke är Mary Kay. huden mår strålande, man behöver bara smörja in sig morgon och kväll i ansiktet och huden känns jättebra. Produkterna är oparfymerade vilket passar tex folk med känslig hud, det gör även att man inte luktar konstigt av alla dofter som krockar, vilket borde vara ett plus för alla. De luktar knappt någonting och bara fräscht.

Rengöringen är rengöring + ansiktsvatten + ansiktsmask i ett, och håller vad den lovar, man blir ren utan att huden stramar massor efteråt. Fukten är super. Moisturizern finns även en variant med SPF 15 för sommaren.

De här produkterna är vansinnigt dryga, lite mer än en ärtas storlek räcker till hela ansiktet och halsen. Rengöringen är ännu drygare, en tub räcker i ett år (!)utan problem, en ärta räcker och blir över till hela ansiktet och halsen om man applicerar på fuktig hud. Eftersom de är så dryga så är de inte dyrare än andra märken, de här är billigare än de billiga alternativ vi använde innan.