Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Relaterade sidor

Naglar

Se på dina händer! Andra gör det. Hälsa med en snygg och välskött hand. Det ger ett gott intryck. Det är viktigt att ta hand om dina händer. Manikyr med eller utan lack, en värmande handinpackning och en skön handmassage, gör under verk för en trött hand.

Fötter behöver också omsorg. Efter en timmes total uppmärksamhet i form av en härlig fotbehandling, kommer du att fullkomligt sväva fram, vi kallar det livskvalité.

Djungeln utav nagellack är enorm. Det finns massa olika färger och nyanser. Vilken färg och vilket märke passar just dig bäst.

En rolig och annorlunda trend just nu är den s.k “Graffiti naglarna”. Graffiti-mönster med ett penseldrag. Var trendig, ha kul och uttryck det på dina naglar – spara tid och pengar. Du applicerar ett naglack som nagelbas.Vänta tills det har torkas i 4 minuter.Applicera ett lager med Graffiti Nail top.Medans Graffiti naglacket torkas bildas ett Graffiti mönster på dina naglar.Avsluta med ett överlack för bästa effekt.

Ett av de bästa nagellacksmärkena är OPI. OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid framtas i sammarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna. OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favorit lack!

Ett annat fantastiskt nagellack är Essie. 1981 startade Essie Weingarten Essie Cosmetics. Sedan barnsben har hon varit intresserad av nagellack och vid åldern av 12 fick hon sin första manikyr. Driven av sin passion och förmågan att pricka in de senaste färgtrenderna har hon tillsammans med Max Sortino byggt upp ett imperium inom nagelvårdsbranchen. Skönhetsspecialister fick snabbt upp ögonen för Essies speciella formula, dess enastående hållbarhet och fashionabla färger och kategoriserade produkterna som överlägsna på marknaden.