Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Allt för dig

För att få ut det bästa av din makeup är det viktigt att börja från grunden. För att grunden ska bli jämn och snygg gäller det att polera bort döda hudceller som får ansiktet att se livlöst ut. Skrubba bort döda hudceller med en hemmagjord mix av olivolja och socker. Huden blir otroligt mjuk och len och många stjärnor idag säger att detta är den bästa metoden för att få fram lysten i ansiktet.

Ett annat tips är att använda en produkt som reflekterar ljus tex en highlighter för att ge huden extra lyster. Du borstar den då över samma områden av ansiktet där ljuset faller, det vill säga näsan, hakan, pannan och kindbenen.

Om du vill se ännu vackrare ut, så kan du ge en touch av bronzer.Detta kan ge dig en solkyss look som skänker hyn extra "glow".Borsta solpudret över de platser i ansiktet där solen faller: kindben, panna, näsa och haka. Använd med fördel fingrarna för att sudda ut skarpa kanter.

Nu inför sommaren vill du kanske redan ha en snygg solbränna. Ett tips är att en spray-on-tan vilket är ett perfekt sätt att ge huden lite färg utan att behöva utsätta den för skadliga UV-strålar. Men försäkra dig om att applicera den jämnt över hela kroppen, så att du inte har bruna armar men vita ben och vice versa. För att få en fejkbränna att se mer naturlig ut kan du applicera en skimmerlotion på framsidan av vaderna, över nyckelbenen och skulderbladen.

Vissa delar av kroppen, såsom ambågarna, kan behöva lite extra jobb för att få mjuka. Skär en citron mitt itu och applicera havssalt ovanpå och gnugga sedan halvorna mot armbågar, hälar och knän.