Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

Presenttips

Alla behöver vi bra presenttips under året även artister. Rätt som det är så fyller mormor, farmor eller farfar och morfar år och då gäller det att komma på en bra present som visar man uppskattar dem. En bok, en ask choklad eller blommor har de redan fått så gärna om man kan hittar något roligare att ge bort i present. Läs mer om present till mormor, present till morfar, present till farfar eller present till farmor. Eller så är det dags för en 70 års present.

Sedan så har man också bekanta som gifter sig och då behövs ju en bröllopspresent, man har de som får barn och då behöver man en present till nyfödd och nyblivna föräldrar. Sedan ska många barn döpas och då kan det vara lämpligt med en doppresent.

Innan dopet och födesel och mellan giftermålet så hamnar man ofta på en Baby shower för den blivande mamman