Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.

Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.

Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.

Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.

  1. Shopping - Min blogg handlar mycket om shopping, och min starka passion för smink & mode. För mig är det viktigt med bra innehåll för att få en så läsvärd blogg.
  2. Burlytime- en sida med allt för dig och din kropp och själ - Idén med sidan är att ge information om smink, såväl som hudvård, naglar och kroppsprodukter.Här finns de bästa behandlingarna/märkena för just dig.
  3. Hudvård- det absolut bästa för kropp och själ - Här finner du olika metoder/tips för just din kropp och själ. Att kunna hitta lugnet i sig själv kanta tid. Därför finns ett brett urval att välja bland.
  4. josefins blog - Vill du tips på filmer,evenemang, serier, böcker, spel. Så gå in på min blogg Josefins blogg för att läsa mer.
  5. Kroppsvård är nyttigt och viktigt.Kroppen behöver vårdas väl - Vårda sin kropp är viktigt men man vill ju också se vacker ut. Här presenteras några tips/ produkter som visar hur du kan vårda din kropp på bästa sätt.
  6. Naglar i många olika färger,längder, storlekar och nyanser - Här presenteras våra händer i detalj. Det finns många olika naglacksmärken, i massor av färger och nyanser.Bland de bästa märken är så klart Essie och OPI.
  7. Olika produkter som framhäver olika delar utav ansikte och kropp - Användningen av smink har inte bara växlat mellan könen utan även mellan klasser, länder, sminksorter och färger.Smink har används i många århundraden.
  8. Presenttips - Alla behöver vi bra presenttips under året även artister. Rätt som det är så fyller mormor, farmor eller farfar och morfar år och då gäller det att komma på en bra present som visar man
  9. Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är - Alla vill vi se vackra ut. En metod är att använda makeup. Det finns både dags och kvällsmakeup. Den här sidan beskriver smink och deras hållbarhetstid.